Babymassage

Kom og lær simple metoder til massage af din baby

Efter at have undervist i babyrytmik i 5 år tog jeg i 2004 en uddannelse som massageinstruktør. Det har givet mig muligheden for at kombinere musik og massage hvilket er helt oplagt for de helt små. På massageholdet gennemgår vi et program for hele kroppen, hvor du lærer at massere dit barn og lærer nogle små sange, som passer til de forskellige massageteknikker til.

Medbring en voksipose, hvor babyen kan ligge så det ikke bliver for koldt og et håndklæde til at dække de steder vi ikke masserer og evt. jeres egen massage olie. Hvis du ikke har noget massage olie så har jeg.

Teorien bag Babybongo og babymassage

Små børn har glæde af musik lige fra fødslen. Barnets hørelse bliver allerede fuldt udviklet under graviditeten, og barnet er derfor tidligt blevet fortrolig med sin mors stemme og hjertelyd. Det er derfor også stemmen, der bliver anvendt til kontakt og beroligelse i den spæde begyndelse.

Stemmen viderebringer følelser og stemninger med dens rytme og klang. Således styrker og stimulerer en tidlig musikundervisning børns generelle udvikling både motorisk, sprogligt, følelsesmæssigt og naturligvis musikalsk.
Berøring og sang hører sammen, f.eks. når vi vugger et lille barn til ro og nynner til. Glæden ved at blive rørt ved har alle mennesker, massage er derfor den perfekte måde at være sammen på og kan bruges til børnene er næsten voksne, da det giver en fortrolighed mellem to mennesker.

Varighed

Et kursusforløb varer 4 uger og der afholdes et kursus pr. uge. Hver lektion er 50 min. og både før og efter er det muligt at hygge med de andre kursister,

Tilmeldingen foregår ved at udfylde denne formular, husk at anføre hvis du er interesseret i at stå på venteliste.
Inden 14 dage efter tilmeldingen, vil du få besked om, du er optaget på det ønskede kursus.

Kursuspladserne fordeles efter først-til-mølle princippet. På nogen kurser er der rift om pladser så det er på tilmeldingsformularen muligt at tilkendegive om du ønsker at blive skrevet på venteliste, hvis kurset er overtegnet når tilmelder dig.
Bemærk, at du kan godt starte på et hold der er startet og betale derfra, hvis der er ledige pladser.

Kontakt og tilmelding

Send mig en besked eller ring på 2695 6212 – hvis du er intereseret i at tilmelde dig eller høre mere om babymassage.

Send beskedryd