Mødregruppebesøg


Det er altid hyggeligt at mødes med vennerne i mødregruppen og nu har I også muligheden for at I kan få en fælles lærering oplevelse – hjemme hos jer !

Hvis I har lyst til at få en musikpædagog på besøg i mødregruppen,så kommer jeg og underviser jer i musik med jeres børn, i prisen er inkluderet en taske med 6 musikinstrumenter, som jeg som musikpædagog har udvalgt til at komme godt i gang med musik med jeres børn.

BabyBongo er den oplagte gaveidé, der både stimulerer dit barns udvikling og i samtidigt kan have glæde af de første 4 – 5 år.
BabyBongo læringssættet kombinerer 6 børnevenlige instrumenter med en række videoer, som indeholder sange, små øvelser og vejledninger. Babybongo gør det nemt for alle at komme godt i gang med babyrytmik i eget tempo.
Vi har sørget for at både instrumenter og indhold i videoer, er sammensat så de bedst muligt understøtter dit barns sproglige, motoriske og kognitive udvikling. se mere på http://myfirstlesson.com/babyrytmik

Prisen inklusiv. taske og og 1 times undervisning kr. 600,- pr. person med baby , der skal minimum være 3 voksne. Ring og hør mere på 26956212 eller skriv til anjasmusikskole@gmail.com

Hvis der lang transport, til hvor I ønsker at vi skal mødes må vi lige snakke om et transporttillæg.

Kontakt og tilmelding

Send mig en besked eller ring på 2695 6212 – hvis du er intereseret i at tilmelde dig eller høre mere om mødregruppebesøg.

Send beskedryd