Anja’s Musikskole og persondatapolitik

Mit navn er Anja Elisabeth Sand og jeg har oprettet Anjas Musikskole i 2012.  Jeg har arbejdet med musik og siden 1999 og 2001 blev jeg færdig med min uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2001 med speciale i elementær musikopdragelse, kor og sang. Jeg har siden arbejdet med undervisning af børn og voksne på forskellige musikskoler og kirker.

Jeg oprettede min egen musikskole fordi jeg syntes, der manglede et tilbud til børn og forældre, der med udgangspunkt i rytmisk musik,  som har fokus på at omsætte at de bedste pædagogiske teorier og principper til praktisk musikpædagogik, der kan bruges i dagligdagen.

Mit ønske er at skabe et trygt miljø omkring min undervisning, så  børn og voksne får de bedste forudsætninger for at dygtiggøre sig og få musikalske færdigheder. På den måde, ønsker jeg, at give alle mulighed for at få så meget glæde ud af musikken som jeg har haft, gennem hele mit liv.

Musik har så mange facetter, at der er plads til os alle sammen, det gælder bare om at finde ud af hvilken retning vi gerne vil. Jeg ønsker selvfølgelig at nogle af mine elever bliver så dygtige at de selv bliver musikere engang, men den glade amatørmusiker har musikken med sig hele livet som en god adspredelse og derved kan man få mange gode stunder.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn 🙂

Anja

Kunde- & Privatlivspolitik

Anjas musikskole behandler dine personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi bestræber os på at minimere anvendelsen af personfølsomme oplysninger og behandler dine indhentede persondata med respekt og ansvarlighed. Vi lever op til GDPR databehandling og håndtering af personoplysninger anno 25. maj 2018. Vores bookingsystem anvender SSL-sikkerhed.

Ved onlinebooking og betaling indhentes aktivt et samtykke fra dig, hvormed du accepterer Anjas musikskoles betingelser og vilkår for persondatahåndtering, samt virksomhedens øvrige vilkår og forretningsbetingelser.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere deres sikkerhed, når de overføres via Internet. Sikkerheden for dine data er således dit eget ansvar under overførsel via Internet, f.eks. hvis du sender dine personoplysninger eller lignende via mail.

Personoplysninger

Personoplysningerne anvendes ved booking til de enkelte hold og betalingen, hvor der er brug for følgende oplysninger:

– Navn

– Adresse

– Telefonnummer

– E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at tilmelde dig holdene og sikre, at du og dit barn, bliver placeret det rigtige sted.

Personoplysningerne registreres hos Anjas musikskole.Persondataoplysninger kan til enhver tid slettes på din opfordring. Du har yderligere ret til at få dine oplysninger opdateret eller udleveret.

Anja Elisabeth Sand, ejer af Anjas musikskole har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Endvidere kan du også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: anjasmusikskole@gmail.com Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.