Anja’s Musikskole

Mit navn er Anja Elisabeth Sand og jeg har oprettet Anjas Musikskole i 2012.  Jeg har arbejdet med musik og siden 1999 og 2001 blev jeg færdig med min uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2001 med speciale i elementær musikopdragelse, kor og sang. Jeg har siden arbejdet med undervisning af børn og voksne på forskellige musikskoler og kirker.

Jeg oprettede min egen musikskole fordi jeg syntes, der manglede et tilbud til børn og forældre, der med udgangspunkt i rytmisk musik,  som har fokus på at omsætte at de bedste pædagogiske teorier og principper til praktisk musikpædagogik, der kan bruges i dagligdagen.

Mit ønske er at skabe et trygt miljø omkring min undervisning, så  børn og voksne får de bedste forudsætninger for at dygtiggøre sig og få musikalske færdigheder. På den måde, ønsker jeg, at give alle mulighed for at få så meget glæde ud af musikken som jeg har haft, gennem hele mit liv.

Musik har så mange facetter, at der er plads til os alle sammen, det gælder bare om at finde ud af hvilken retning vi gerne vil. Jeg ønsker selvfølgelig at nogle af mine elever bliver så dygtige at de selv bliver musikere engang, men den glade amatørmusiker har musikken med sig hele livet som en god adspredelse og derved kan man få mange gode stunder.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn 🙂

Anja