Sangundervisning

Kunne du tænke dig at lære at synge? Stemmen er kroppens eget instrument og derfor også et af de fineste og mest værdifulde instrumenter at lære at kende. Anja`s sangundervisning indeholder følgende elementer:

  • Sangteknik – En af de vigtigste dele af sangundervisningen er den basale sangteknik. For at stemmen kan udfolde sig frit, skal den forankres i kroppen. Vi varmer op og styrker kroppens støttemuskulatur, træner stemmens lukkefunktion, skaber et konstant “flow” i udåndingen og øver skift imellem stemmens basale klangfunktioner.
  • Musikalitet – Der arbejdes med at styrke elevens basale rytme og tonalitetsforståelse. Dette sker i forbindelse med indlæringen af nye sange, som eleven godt kan lide. Der anvendes forskellige kropslige øvelser, som fx. klap og dans til at stimulere rytmeforståelsen.
  • Udtryk – Lige fra starten arbejdes der med at udfolde elevens personlige og kunstneriske udtryk. Det handler om at skabe et trygt og varmt undervisningsmiljø, hvor eleven tør give slip og lukke op for stemmens udtryksmuligheder. At læreren forstår at møde eleven præcis der, hvor eleven er, er et af de vigtigste redskaber i denne proces.
  • Koncerter – Der er masser af muligheder for at optræde i Kvarterhuset, der har mange spændende arrangementer.

Ene undervisning 30 min. koster 200,-

Undervisningen varetages af Anja Elisabeth Sand, der har 20 års erfaring i sangundervisning og uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Anja har taget Estill kursus 1 og 2 og er ved at uddanne sig til logopæd

Kontakt Anja på tlf 26956212 eller anjasmusikskole@gmail.com